433
Britney Spears:”Jako sam tvrdoglava kada je reč o muzici”

Britney Spears:”Jako sam tvrdoglava kada je reč o muzici”

433
SHARE

Britney je otkrila da tako dugo priprema albume jer je veoma tvrdoglava kada je izbor pesama u pitanju.

29-togodišnja pevačica će do kraja ovog meseca objaviti svoj sedmi studijski album, “Femme Fatale”. U razgovoru za Rolling Stone ona je rekla:

“Oduvek sam bila maksimalno uključena u izradu svakog svog albuma. Veoma sam tvrdoglava kada je reč o snimanju, tako da snimam samo pesme koje volim, pa zbog toga treba tako puno vremena da napravim album. Moram da osetim povezanost pre nego što snimim pesmu – ona mora da probudi nešto u meni. Jako malo pesama to uradi.”

Upitana kako će zvučati njen novi album, ona je pojasnila:”Želela sam nešto novo, album koji će biti spreman za klubove  ili za puštanje u automobilu dok odlazite u provod. Želela sam i da eksperimentišem sa različitim tipovima muzike, kao što su pop, dens i hip-hop. Želela sam da se igram mojim glasom i to je bilo zaista zabavno”

20 KOMENTARA

  1. Pa  tako i teba Brit nemoj da im dozvolis da ti utrpaju sranja da bacas pare na pesme..koje nisu dobre ….ti znas sta mi volimo cim toliko dugo trajes…Britney queen!!!!

  2. Alo bre @japi ti ne smes nikoga da vredjas,a posebno mene jel ti jasno bre? Pa sta,ako imas 3 minusa? 1. To samo govori kako licis na onog @)))) sto nas sve mrzi i vredja idi i s njim se druzi i psuj,a nemoj ovde da vredjas one koji to nisu zasluzili nicim jel ti jasno bre? Dobro ti je Alisa rekla,ne stavaljas nikoga u usta,a posebno ne diraj MJ-a i Britney O.K.? Smiri seee :roll: da te nisam vise cula!! 

  3. Dete, koliko imaš godina? I koja teta te je toliko naljutila? A, bebice moja? U, vidi kako su ti debeli obraščići. . . uf, uf. . .

  4. Od tako nekoga glupog, mene cak owo ni ne dotice, jer mu nijewni crno ispod nokta. . .:roll: Pos mi fix na mob. . .

  5. @MJ FANOVI smirite se…ocigledno da je ovde neko malo dete koje nema gde pa je ovde naslo da nas zaje*ava (izvinite na izrazu jer nemam obicaj da psujem) sem kad me iznervira neko kao ovaj kreten @japi…
    Dete ajde caoo caooo :roll: Smaras i to previse bolje idi guglaj (ako uopste znas sta to znaci) sprski jezik padeze i lepe reci! Ajde sad CAOOO 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.