175
Britney Spears želi ponovo da se uda i rodi još jedno dete?

Britney Spears želi ponovo da se uda i rodi još jedno dete?

175
SHARE

Britney Spears planira da se uda i rodi još jedno dete, javljaju američki mediji. Pevačica sa dva propala braka iza sebe želi još jednom pokušati i skrasiti se uz sadašnjeg dečka Jasona Trawicka, javlja časopis Now. “Trenutno se oseća sjajno i već je počela da planira venčanje. Želela bi skromnu ceremoniju daleko od očiju medija, no svakako to želi da uradi do kraja godine”, otkrio je jedan izvor.

Britney, koja ima dva sina sa bivšim mužem, Kevinom Federlineom, takođe želi još jedno dete. “Svesna je da će između njenog starijeg sina Seana i nove bebe biti velika razlika u godinama pa želi još jedno dete što pre. Njeni roditelji, koji kontrolišu njen privatni život nakon što je doživela slom pre dve godine, podržavaju njene planove o venčanju. Dugo poznaju Jasona i potpuno mu veruju”, kaže izvor.

21 KOMENTARA

  1. Ja samo pisem ono sto sam procito, ako lazu mediji, lazem i ja. ;) o tome se prica jos od Grammy nagrada, kada je Lady Gaga, odnosno njen otac prisao Brit i rek’o joj da je Gaga njen veliki fan i da je imala njen poster na zidu itd…kasnije im se prikljucilča i Lady Gaga i njih dvije su pregovarale. Prije nekoliko dana je Brit nesto napisala na tweetteru kako ide da se vidi sa Lady Gagom. Takodje, elektronski mediji ovih dana pisu da je Brit ogroman fan Lady Gage. Sta da jos kazem, sve je moguce… Samo da se jos ne poljubi s’ nom kosto se bila poljubila s’ Madonnom na MTV dodjelama nagrada 2003. godine. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.