Start Stars Hot News! Britney Spears želi Demi Lovato u X Factoru

Britney Spears želi Demi Lovato u X Factoru

SHARE

Izgleda da će se nove sudije u popularnom šou odlično slagati, jer se Britney nada da će joj se Demi pridružiti na novom poslu.

null

Iako je Demi rekla kako bi vrlo rado bila deo X Factora, još uvek nema zvanične potvrde da je dobila to mesto. Ipak, uz armiju njenih fanova je i Britney, koja očekuje da će se to desiti. Jedan izvor je za RadarOnline otkrio: “Britney je glavna u sudijskom panelu i to je za Simona najbitnije. Britney se jako nada kako će Demi Lovato biti jedna od sudija, jer joj se zaista divi. Britney voli što je Demi toliko otvorena i iskrena, posle rehabilitacije na kojoj je bila prošle godine.”

null

Verujući kako bi između njih vladali odlični odnosi, isti izvor dodaje: “Ona misli kako njih dve imaju puno toga zajedničkog, pa bi imale sjajnu hemiju na snimanju. Britney jedva čeka početak snimanja, koje je zakazano za sledeći mesec. Nakon što Demi potpiše ugovor, Simon će sve sudije pozvati na večeru, da to proslave. Druga sezona X Factora biće neverovatna.” Britney i Demi – da li i vama ovo zvuči kao kombinacija iz snova?

OSTAVI KOMENTAR