258
Britney Spears želi da usvoji dete?

Britney Spears želi da usvoji dete?

258
SHARE

Glasina koja je ovih dana uzbunila američke medije je da nekadašnja pop princeza,  pevačica Britney Spears, planira da usvoji dete.

Britney se navodno ugledala na Sandru Bullock i Angelinu Jolie pa planira da porodicu proširi “detetom iz trećeg sveta”. Njen aktuelni dečko Jason Trawick navodno nije oduševljen tom idejom.

Neki tabloidi pišu i kako Britney o usvajanju ne razmišlja iz humanitarnih razloga, već zato što sama trenutno ne može da ostane u drugom stanju. Naime, lekari joj savetuju da se ne skida s propisanih joj antipsihotika, a zbog lekova je trudnoća nemoguća. Podsetimo, Britney iz braka s Kevinom Federlineom već ima dvojicu sinova.

27 KOMENTARA

  1. MALLA JA NE PRIČAM O MORALU.TI SI SAMA REKLA DA SVAKO IMA PRAVO DA KAŽE SVOJE MIŠLJENJE.JA SAM TO I URADIO TAKO DA ĆUTI, JER SMARAŠ BALAVICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. DA NE ZABORAVIM-TI VOLIŠ BIBERA- PEDERA,NARKOMANA,BUDALETINU KOJA ISKORIŠĆAVA SELENU ZBOG SVOJE PROMOCIJE I MARKETINGA,KREŠTAVOG PEVAČA KOJI CMIZDRI NA KONCERTIMA I STALNO KUKA I JADA KAKO JE IMAO TEŠKO DETINJSTVO I NA OSNOVU TOGA ŽELI DA GA LJUDI SAŽALJEVAJU I TAKO DA DOBIJA PAŽNJU.NEMA POJMA DA PEVA I NJEGOVU MUZIKU SLUŠAJU GLUPE ŠTREBERSKE DEVOJČICE(SORRY,ALI I TI SI MEĐU NJIMA).VOLIŠ BRITNEY SPEARS-NARKOMANKU,FUKSU,PROPALU PEVAČICU,KOJA NA SVOJIM KOCERTIMA PEVA NA PLEJBEK I IMA GLAS KAO JK I ONA JE LUDAČA KOJA SE ŠIŠALA NA ĆELAVO,OPIJALA I PROPIJALA I SKROZ PROPALA.A,DA TUKLA JE DECU.TAKO DA MALLA TA TVOJA SRANJA I GLUPOSTI IDI PRIČAJ SVOJIM BALAVIM DRUGARICAMA.DERIŠTE JEDNO RAZMAŽENO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. I MALLA NE PRIČAJ MI VIŠE O TOME KOG DA VOLIM,A KOG NE……….SHVATI DA SMARAŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(MILEY UŽIVA U ŽIVOTU I PRELEPA JE,GAGA RASTURA KAKO PEVA,PARIS TAKOĐE UŽIVA U ŽIVOTU).A ŠTA RADI TVOJ BIBER????????????????PEDERIŠE SE,KREŠTI,ISKORIŠĆAVA SELENU,KUKA I JADIKUJE ZBOG PAŽNJE,IZIGRAVA RETARDIRANU BEBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PA ŠTA SADA KAŽEŠ(GAME OVER)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. @najvei fan miley cyrus …..- jao što se slatko nasmijah uz owe twoje jadne komove…..ide negdje drugo i prowaljuj se……

    fuj jest u owe britney odwratan owaj namjesteni smjesak…..fuj gadi mi se

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.