Start Stars Hot News! Britney Spears: Za deset dana stiže novi singl!

Britney Spears: Za deset dana stiže novi singl!

SHARE

britney

Novosti za fanove Britney Spears: slavna pevačica objavila je omot svog osmog studijskog albuma, “Britney Jean”, i objavila da njen naredni singl, “Perfume”, izlazi 5. novembra.

Pre nego što u decembru novi album ugleda svetlost dana, moći ćemo da uživamo u još jednom Britneynom singlu, nakon pesme “Work B***h”. To će biti numera koja nosi naziv “Perfume”, a koja će biti objavljena 5. novembra, odnosno za deset dana. Ovu pesmu Britney je napisala zajedno sa Siom, a veruje se da je upravo ona inspirisana raskidom sa Jasonom Trawickom.
Fanovi su počašćeni i izgledom omota novog albuma, na kojem je Britneyna crno-bela fotografija, sa neonskim nazivom albuma u srcu.
Pevačica je objavila i pismo svojim fanovima, koje je objavila na svom zvaničnom sajtu, a u kojem je napisala:
“Dugo nisam sela da vam nešto napišem. Toliko smo navikli da svoje misli iskažemo u 140 karaktera, ali nekada je lepše izdvojiti vreme, sesti i napisati nešto duže i ličnije. Završavam rad na novom albumu, ‘Britney Jean’ u narednih nekoliko dana i jedva čekam da ga čujete. Uložila sam svoje srce i dušu u ovaj album i to je bilo neverovatno putovanje. Naučila sam dosta u sebi i dok to privodim kraju, prisetila sam se svoje osnove koja me je podržavala u poslednjih 15 godina. Hvala vam svima što ste nastavili da me pratite na ovom putovanju i što ste mi dozvolili da radim ono što volim. Ne mogu da verujem da je ovo moj osmi studijski album, i znam da vam stalno ponavljam da je ovo moje najličnije izdanje, ali to je istina i veoma sam ponosna na to”, napisala je ona, te dodala: “Prošla sam kroz dosta toga u poslednjih par godina i to me je inspirisalo da kopam dublje i da napišelm pesme sa kojima svako može da se poveže. Rad sa ljudima kao što su Sia, William Orbit i naravno will.i.am, bio je divno iskustvo. Saslušali su sve moje ideje i pomogli mi da ih ostvarim. Ima dosta zaista zabavnih, veselih pesama za ples, ali bilo mi je važno da pokažem svoju snagu, svoj stav i svoju ranjivost. Naravno, imam i neka iznenađenja za vas! Želim da vam pokažem druge strane Britney Spears. Ja sam izvođač. Ja sam mama. Ja sam zabavna. Ja sam vaš prijatelj. Ja sam Britney Jean!”, zaključila je pevačica.

Autor: Life Content
Foto: Twitter

OSTAVI KOMENTAR