670
Britney Spears tetoviranje guze kod kuće platila više od 5.000 dolara

Britney Spears tetoviranje guze kod kuće platila više od 5.000 dolara

670
SHARE

Posrnula pop princeza Britney Spears ovih se dana zaželela nove tetovaže na svom telu, 12. po redu. Zabrinuta da je opet ne bi pratili naporni paparazzi, Britney je tetovažu odlučila platiti više kako bi je njen omiljeni tattoo umetnik posetio kod kuće. Na guzu je navodno htela da istetovira crvenu krunu, kojom želi pokazati da je “kraljica u svom poslu i domu te vladarka svog života”.

28-godišnja pevačica je za tetoviranje navodno angažovala poznate umetnike, koji između ostalih tetoviraju i 50 Centa, a za tetovažu na guzi i kućnu posetu je izdvojila više od 5.000 dolara. No, uprkos tome što su joj posebno naplatili dolazak u njen dom, Britney je rekla da će ovu uslugu koristiti ponovo – jer je tetovažom jednostavno oduševljena, a imala je i svu potrebnu privatnost.

8 KOMENTARA

  1. Daj nekad nesto normalno objavite, zasto niste objavili da je najtrazenija osoba na tweeteru, odnosno, osoba sa najvecim brojem followersa, oko 5 000 000! :D

  2. A za ovaj podatak da je tetovirala guzu, nisam nikad cula! I sve da jeste, neka je, njena guza, njena kuca, njene pare, njen zivot! :D

  3. kakav je ovo Bavo…vishe nije kao nekad…gde su prave zvezde koje su na tezhak nachin doshle do slave….totalno je bzv objavljivati ove klince i pisati o njima kad su slavu stekli preko drugh….i o5 drugima nisu zanimljivi…setite se nekada stareog Bravo-a kakav je bio….aaaa i nemachko izdanje je uvek bolje od nasheg….:/…:)))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.