305
Britney Spears svađa se i urla na oca jer joj ne dopušta...

Britney Spears svađa se i urla na oca jer joj ne dopušta da se sama brine o sinovima

305
SHARE

Pevačica je sa svojim ocem Jamiejem na ratnoj nozi jer joj on brani da odgaja sinove sama, što ona očajnički želi. No, njen otac nije jedini koji stoji na putu njenoj samostalnosti. Pevačica, naime, odlukom suda mora biti pod nadzorom još jedne odrasle osobe kad god je sa svojim sinovima, 4-godišnjim Seanom i 3-godišnjim Jaydenom.

“Britney je besna jer joj niko ne veruje da se sama može brinuti o deci. S ocem započinje svađe i vrišti na njega jer su, kada god provodi vreme s dečacima, oko nje telohranitelji, dadilje ili neki članovi porodice. Boji se kako njeni sinovi, kad narastu, neće osećati povezanost s njom jer su oko njih uvek i drugi odrasli”, rekao je jedan izvor.

“Britney poživčani zbog najmanjih stvari, na primer, kada joj se sugeriše da dečaci možda ne bi trebali jesti toliko nezdrave hrane. Ona sama obožava hamburgere i pizze i ne vidi ništa loše u tome da se i dečaci tako hrane. Mrzi što je, kad god želi odlučiti o bilo čemu vezanome uz decu, uvek nadglasana, a glavnog krivca za to vidi u svome ocu”, dodaje izvor.

Pevačica svoje sinove obožava, a iako njena veza s Kevinom nije baš stabilna, Britney bi volela da upravo on bude otac još jednog njenog deteta. “Britney smatra da je baš majčinstvo njeno najveće dostignuće, pa silno želi još jedno dete dok ne napuni 30. Ima osećaj da joj sat prebrzo otkucava, pa silno želi što pre ostati trudna. Iako ona i Kevin nisu u čvrstoj vezi, Britney bi volela da on bude otac njenog novog deteta”, kaže izvor.

11 KOMENTARA

  1. Shta ste mi stavili crvenu shakicu, kad je istina!!!! Da nije upala u loshe drushtvo do ovoga sigurno ne bi doshlo!….Ali je mlada postala poznata, pa je slava udarila u glavu!!! I shta sad moze da radi??? NISTA!!! Kada kazu Britney Spears odmah pomislish na njene skandale…Njen prvi album ne moze da se poredi sa ovim zadnjm….Zao mi je samo jer je pre imala dobre pesme, a sad peva neka sranja…

  2. eeee pa ovo je lose zaista 
    kako bi tebi bilo ( anna ) da tebi neko kaze za nekoga koga volis nesto lose 
    glupo je nemoj ni ti ostavi negativne komentare za sebe ………

  3. jete jeste ovo “istina”…ma sigurno ce britney da svima prica svoja misljenja i tajne zelje…a ovo ispade kao da je na megafon rekla svima…he uvek napisu kaze blizak izvor….pa koji blizak izvor onaj koji je strarno blizak ne bi je ocinkario da je ovo istina…..i brit nezeli nista sa kevinom samo pricaju zbog dece……ovaj bravo bas lupa ..!!!!!samo se nakacili na britney……jedno vreme nista o njoj njoj nisu pisali a sad poceli i to sve ruzno pored toliko lepih stvari …!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.