184
Britney Spears prelazi u glumačke vode?

Britney Spears prelazi u glumačke vode?

184
SHARE

null

Britney Spears još nije odlučila želi li da se vrati u X Factor pa njen menadžer pokušava da joj pronađe angažman u nekoj komičnoj seriji.

“Britneyin menadžer, Larry Rudolph, čita scenarija za serije koje bi Britney mogla da prihati. Britneyin tata, Jamie oseća da bi za njegovu kćerku sitkom bio prava stvar”, prenosi jedan izvor za Radar Online. “Britney mora da radi a okruženje sitkoma bi joj bilo prirodno. Verujući da bi ona bila idealna kao komičarka, isti insajder dodaje: “Ima prirodan talenat za komediju i vrlo je zabavna.”

IZVOR: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Ja mislim da Brit nije zanimljiva kao TV lice, npr. bila je veoma dosadan sudija u talent show-u “The X Factor USA”, uopšte nije zanimljiva kao TV lice.Ne znam sada koliko je komična, ali tokom ovog takmičenja nijednom se nije našalila.Mislim da Brit ne treba da se vraća u show i mislim da treba da se posveti svom osmom po redu studijskom albumu.Imam osjećaj da će njen novi album biti i više nego odličan.

  2. O O ..Mislim da ce ako snimi neki film skorasnje…nadacu se samo boljem..gledala sam neke njene filmove i nisu mi se nesto…znam d aona moze bolje i nadam se

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.