267
Britney Spears preko Twittera traži beskućnika: “Imam album s autogramom za njega”

Britney Spears preko Twittera traži beskućnika: “Imam album s autogramom za njega”

267
SHARE

Pevačica Britney Spears, koja je proteklog vikenda nastupala u Hrvatskoj, pažnju svetskih medija ipak je privukla jednim drugim poduhvatom. Naime, Britney traži svog obožavaoca beskućnika kako bi mu dala svoj novi album s autogramom.

“Ako iko može naći toga gospodina, imam ceo paket za njega i moj album s potpisom”, napisala je na svom Twitter profilu Britney.

Uz to je objavila i njegovu sliku kako drži kartonski natpis s porukom “Moram da dobijem novi album Britney Spears, bilo šta će mi pomoći. Bog vas blagoslovio”. Nepoznato je na čemu bi beskućnik trebao da sluša njen novi album. Pevačica je i nakon koncerta u Hrvatskoj ostavila nekoliko poruka na svom profilu, u jednoj je odgovorila obožavateljki iz Osijeka, a u drugoj je zahvalila Hrvatima na energičnom koncertu.

3 KOMENTARA

  1. mozda je covek nepismen..a neko se nasalio i dao mu taj karton..mozda ni ne zna ko je briney(ako je mogutje da je neko ne zna haha) ali salzem se da je bolje da mu obezbedi krov nad glevom..bravo objavi neki poster britney ili nicki minaj,lady gagu   i naravno kralja Eminema molim te nisi objavio njegov poster jos od love the way you lie..izvinite sto skrecem sa teme xDD!! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.