279
Britney Spears predstavila singl “Perfume”: Ovo je nešto posebno za mene!

Britney Spears predstavila singl “Perfume”: Ovo je nešto posebno za mene!

279
SHARE

KIIS FM's Wango Tango 2013

Britney Spears predstavila je svoj drugi singl s albuma “Britney Jean” a fanovi su ostali iznenađeni nežnom baladom gde pevačica otkriva svoju nežnu stranu.

http://youtu.be/MOej4Mobqck

U pesmi “Perfume”, Britney peva o raspadaju svoje veze sa bivšim menadžerom Jasonom Trawickom, koji se desio prošle godine. Brit tako između ostalog peva: “Sadašnja devojka, bivša devojka, pokušavam da budem kul, da li sam paranoična, da li mi se priviđaju stvari? Da li sam samo nesigurna u sebe? Želim da verujem da postojimo samo ti i ja, ali nekad osećam kako nas je troje dušo.”

0411bspears1

Objašnjavajući značenje pesme, ona je za E! Online ispričala: “‘Perfume mi neverovatno znači jer mi je bliska, a mislim da se svi mogu pronaći u ovoj priči. Svi se u nekom trenutku osećaju nesigurnim u vezu i to ih čini nesigurnim.” Da li se tebi dopada “Perfume”?

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

6 KOMENTARA

    • #1 na mtv adria i mnogim muzickim kanalima je bila pesma i dalje se pusta i trazi, trenutno je #5 u UK, top10 na zvanicnim listama u mnogim zemljama, a 50#1 na itunesu u noci kad je izasla…nije bila mega hit kao svi njeni do sada singlovi ali je dobro prosla…i album je izasao sinoc kao pre-order i #1 je za 20sati u preko 20 zenalja na itunesu….work b**CH!!!

  1. Lepa pesma.Ali je bolja Everytime.Uporedjujem ih jer su obe tuzne i nekako licnije jer ona obicno ima dens pesme.Dopada mi se.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.