Start Stars Hot News! Britney Spears postavila dečku ultimatum: Ili svadba ili raskid

Britney Spears postavila dečku ultimatum: Ili svadba ili raskid

SHARE

britney

Britney Spears navodno se nada da će njena veza sa Davidom Lucadom postati još ozbiljnija, pošto izvori tvrde da očajnički želi da se uda i da ima decu sa njim, iako je u januaru otkazala veridbu sa Jasonom Trawickom.

Poznata pevačica imala je nekoliko neuspešnih dugih veza otkad se razvela od plesača Kevina Federlinea, oca njenih sinova. Taman kad su fanovi pomislili da će se sa Jasonom konačno skrasiti, ona je otkazala veridbu jer se njih dvoje nisu slagali oko toga da li žele decu. Tridesetjednogodišnja Britni ipak izgleda da je konačno pronašla sreću u ljubavi sa Davidom, i sada se nada da će to krunisati i brakom, iako su počeli da se zabavljaju u martu, tvrde izvori blisku paru. “Britney je rekla Davidu da želi da se venčaju i da imaju decu, a u suprotnom može da nestane iz njenog života zauvek”, preneo je National Enquirer.
Ovakav ultimatim većinu momaka bi oterao, ali ne i Davida, koji je veoma zaljubljen u Britney i kupio joj je običan zlatni prsten da bi joj pokazao da su njegove namere ozbiljne. “David planira formalniju veridbu sa Britney kasnije ove godine, ali je želeo da joj već sada stavi do znanja da i on želi dugu vezu.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR