Start Stars Hot News! Britney Spears pokušava da reši ljubavne probleme

Britney Spears pokušava da reši ljubavne probleme

SHARE

Iako joj predstoji odmor od posla tokom predstojećih praznika, Britney Spears će ove slobodne dane provesti radno. Tačnije, radeći na svojoj vezi sa Jasonom Trawickom, koja je u poslednje vreme zapala u krizu. 

Iako je pevačica negirala da ima probleme u vezi, američki mediji kažu da će par iskoristiti božićne i novogodišnje praznike pokušavajući da reše svoje ljubavne probleme i da spasu svoju vezu. Izvor blizak slavnom paru rekao je za RadarOnline da će nakon praznika biti jasno da li će Britney i Jason ostati zajedno ili ne. “Situacija u njihovoj vezi je sve gora i gora i to traje već nekoliko meseci i oboje su svesni da moraju da reše neke probleme jer znaju da ovako više ne ide.” Ipak, to neće biti tako jednostavno, pošto izvor tvrdi da ako odluče da raskinu svoju veridbu, moraće da reše i neka pravna i finansijska pitanja, pa pevačica i njen dečko moraju da imaju i druge stvari osim ljubavi na umu.

Mediji pišu da par već duže vreme spava u odbojenim sobama, a kada putuju uzimaju posebne hotelske apartmane. Kako tvrde njihovi bliski prijatelji, Jason se u poslednje vreme oseća kao Britneyin bejbisiter i da, iako je mnogo voli, ne može da zamisli sebe kako provodi ostatak života sa njim. Uprkos glasinama o krizi u njihovoj vezi, Britney je u jednom intervjuu koji je nedavno dala izjavila da je veoma srećna sa Jasonom i da se pored njga oseća zaštićeno i voljeno.

IZVOR: Life Content

Foto: Sipa Press

OSTAVI KOMENTAR