169
Britney Spears pod tatinim ”palcem” i 2010. godine!

Britney Spears pod tatinim ”palcem” i 2010. godine!

169
SHARE

35756PCN_Trawick

Da li možeš da zamišliš da odgovaraš tati a da imaš 28 godina?

Izgleda da će Britney Spears morati da bude ”dobra devojčica” i tokom 2010. godine. Sudija je dosudio 22. decembra da će 28-godišnja Birtney, koja ima dvoje svoje dece, biti pod očevom očevom kontrolom i dalje.

Prošlo je skoro dve godine od kada je Britney stavljena pod njegovu kontrolu, a njeni advokati očekuju da ostane tako još minimum šest meseci, do godinu dana.

Za taj ”posao” njen tata dobija 16.000 dolara mesečno!!!

10 KOMENTARA

  1. Pa kad nije normalna neko mora da je čuva!!!! Dajte meni 16000 dolara mesečno i ja ću da je čuvam kao vodu na dlanu…:)

  2. Ma sta ti znas da se nije opametila, jel uradila nesto lose, plasira hit za hitom, i sta ces vise. Britney IS THE BEST!!!!!!!!!!!!

  3. da bas tako mixy …….. u ostalom mi bolje znamo dal je normalna ili nije jer je mi pratimo ja razliku od ljudi koji je nevole!!!pa bas zbog toga kako oni mogu da znaju???i naravno da se britney opametila to sto njen otac brine o njoj kao da je maloletna neznaci da se nije opametila!!!   A ZA   OVE KOJI SE NESLAZU SA NAMA: OK STO NEMAMO ISTO MISLJENJE JER BI OVDE BILO DOSADNO DA SVI VOLIMO JEDNOG TE ISTOG  ALI  BAREM NAS ONDA POSTEDITE GLUPIH KOMENTARA  

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.