Start Stars Hot News! Britney Spears odustala od pesme “Telephone” pa je snimile Lady Gaga i...

Britney Spears odustala od pesme “Telephone” pa je snimile Lady Gaga i Beyonce

SHARE

Pesma “Telephone”, koja diže prašinu širom sveta, u duetu su otpevale Lady Gaga i Beyonce, a malo ko zna da je ona prvobitno bila napisana za Britney Spears. Ipak, iako je već snimila demo verziju, iz nepoznatih razloga posrnula Britney odustala je od pesme pa su se njom okoristile muzičke dive i na njoj već sad zaradile pozamašnu svotu.

Osim pesme, pažnju javnosti privukao je i spot koji se odvija u zatvoru, a prepun je nasilja i golišavih scena. Podsetimo, “pop verzija Thelme & Louise”, kako su spot nazvali američki mediji, traje čak devet i po minuta.

Image Hosting by imagefra.me

“Imaš sreće, neki te je idiot izvukao. No, vratićeš se ti dušo”, poručili su Lady Gagi zatvorski čuvari dok je napuštala ćeliju. “Idiot” koji ju je izvukao i platio kauciju je Beyonce, koja je koleginici pevačici, kad je sela u njen automobil, rekla: “Bila si vrlo loša devojka. Vrlo, vrlo, loša, loša, devojka Gaga”.

[youtube EVBsypHzF3U]

“Telephone” je singl s Lady Gagina albuma “The Fame Monster”, a ovo nije prva muzička saradnja dve pevačke zvezde. Ranije su, naime, snimile seksi spot za pesmu “Video Phone”. Dok neki muzički kritičari tvrde da pesma ne bi ostvarila isti uspeh da ju je otpevala Britney, drugi su pak oduševljeni njenom izvedbom, ali istovremeno i šokirani jer pop princeza nije prepoznala uspeh u “Telephoneu”.

OSTAVI KOMENTAR