312
Britney Spears nema mobilni, obožava čokoladu i torbice

Britney Spears nema mobilni, obožava čokoladu i torbice

312
SHARE

Pop princeza Britney Spears za prilog US Weeklyja “25 stvari koje ne znate o meni” ispričala je, između ostalog, da ne poseduje mobilni i da je opsednuta kupovinom torbica pa ih u svom ormaru ima više od 50.

29-godišnja pevačica otkrila je i da “voli da žvaće led”, kupa se dvaput dnevno, zavisnica je od čokolade, a sinove, petogodišnjeg Seana i četvorogodišnjeg Jaydena, zabavlja imitiranjem dinosaurusa. Britney je kazala i kako je ona ta koja je napravila prvi korak u vezi s Jasonom Trawickom, s kojim je od marta 2009. godine.

12 KOMENTARA

  1. Omiljeni sladoled mi je narandža šerbet.Kupam se dva puta dnevno.Volim la grickam led.Kada se igram sa moje dve ljubavi, Šonom i Džejdenom, pravim lažne dinosauruse.Moje omiljeno cveće su beli ljiljani.Obožavam animirane filmoveMogu da jedem čokoladu u bilo koje doba dana.Volim da kupujem u buticima.Imam više od 50 torbica u ormanu.Imam više od 50 jakni u ormanu.Volim da crtam.Uživam dok pravim špagete.U tajnosti sam fotograf.Zavisna sam od onlajn kupovine.Sakupljam lutke.Volim novi album Adel.Zaista želim da naučim još jedan jezik.Bila sam odbrana u košarci u srednjoj školi.Nemam mobilni telefon.Konstanto čistim kuću.Omiljeno piće mi je slatki ledeni čaj.Volim Volim Lusi.Svakog jutra sama nameštam krevet.Ja sam muvala Džejsona.Slupala sam mamin Leksus tokom srednje škole.

    Jos je rekla..Queeen! :)

  2. “sinove, petogodišnjeg Seana i četvorogodišnjeg Jaydena, zabavlja imitiranjem dinosaurusa” hahhahahahhahah :D zamislite kako to izgleda…xDDD
    Bas je luda ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.