192
Britney Spears našla novog dečka?

Britney Spears našla novog dečka?

192
SHARE

Iako je tek pre nešto više od mesec dana objavila da je raskinula veridbu sa Jasonom Trawickom, Britney Spears nije provela Dan zaljubljenih sama.

Pevačica je viđena sinoć na večeri sa nepoznatim muškarcem u jednom japanskom restoranu. Kako kažu očevici, radi se o visokom, crnokosom i zgodnom muškarcu koji je te večeri Britney pravio društvo. Očevici dodaju i da se par sjajno zabavljao, te da je pevačica cele večeri bila nasmejana i dobro raspoložena. Iako su bili u dogoj vezi, i čak planirali brak i porodicu, Britney i Jason iznenada su raskinuli svoju veridbu prošlog meseca, nakon čega je Trawick takođe viđen u društvu nepoznatih devojaka u Los Anđelesu.

Izvor: Life Content

9 KOMENTARA

  1. iskreno mene njen privatni zivot ne zanima! ona je meni super,obozavam je i ima extra pesme koje mi ne izlaze iz glave ;) a da li ima novog decka,pa koga to zanima jos ?!! njena stvar ja od toga nemam nikakve koristi ;) zanima me samo njena muzika. britney ♥

  2. Mislim da je totalno normalno to što Britney želi da nastavi sa životom, vjerovatno da je to bio neki sastanak ili nešto slično.Ako je njen bivši vjerenik već bio sa mnogo devojaka od kada su raskinuli veridbu, zašto bi ona sjedjela kući uplakana?!Jedva čekam da čujem njen 8 studijski album na kojem pop princeza vredno radi. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.