Start Stars Hot News! Britney Spears izudarala dečka?

Britney Spears izudarala dečka?

SHARE

Britney Spears navodno je prošle nedelje istukla svog agenta i dečka Jasona Trawicka. Kako prenosi X17, do incidenta je došlo prošlog utorka, dok su Britney i Jason sedeli u automobilu, a prema rečima svedoka, problematična pevačica je svog dragog pet ili šest puta opalila po licu.

“Britney je bila jako uznemirena i činilo se kako na Jasonu, dok ga je udarala, iskaljuje frustracije nakupljane dugi niz godina. Nije to bes samo zbog jedne svađe. Izgleda da stvarno mrzi tog tipa. Zašto bi tako nešto radio nekome koga voliš?”, navode svedoci.

Da Britney i Jason imaju velikih problema u vezi, šuška se već duže vreme. Pre otprilike mesec dana objavljeno je kako su prekinuli nakon brojnih svađa, zbog “nepomirljivih razlika”. Glasine se tada pevačica brže-bolje potrudila opovrgnuti tako što je svog dragog odvukla u shopping i nije ga ispuštala iz ruku. Jason se pritom ponašao kao džentlmen – Britney je sve vreme otvarao vrata automobila i butika te joj nosio stvari.

No, nekoliko dana kasnije, ponovno nisu više delovali toliko srećno. Paparazzi su Britney Spears snimili kako izlazi iz kuće Jasona Trawicka raščupana, s razmazanom šminkom i velikom modricom na levoj ruci. Da li je i to posledica nekog fizičkog obračuna para, nije poznato.

OSTAVI KOMENTAR