Start Stars Hot News! Britney Spears i njena sestra planiraju dvostruko svečano venčanje

Britney Spears i njena sestra planiraju dvostruko svečano venčanje

SHARE

Britney Spears će, po svemu sudeći, jako brzo uploviti u bračnu luku. Nakon što je nedavno snimila editorijal u kojem je pozirala kao kičasta mlada, pevačica je otkrila prijateljima kako želi jako veliko venčanje. Njena svadba navodno će biti svečanija nego ona od kraljevske porodice, a isto želi i njen dečko Jason Trawick. Osim velikog slavlja, Britney planira da napravi dvostruko venčanje i da u bračnu luku uploviti u iszto vreme kad i njena sestra Jamie Lynn, koja će se uskoro venčati s dečkom Caseyjem Aldridgeom, s kojim ima dete.

“Jason je nedavno izjavio da će venčanje biti svečanije od kraljevskog, a Britney se oduševila. Sviđa joj se ideja o vraćanju na vrh te jedva čeka da je mediji ponovo poštuju i spominju u pozitivnom kontekstu. Jamie Lynn imala bi samo koristi od dvostrukog venčanja jer se želi vratiti u showbiz, a u slučaju dvostrukog venčanja, dobila bi potrebnu pažnju”
, otkrio je nepoznati izvor za američke medije.

Pevačica u poslednje vreme zaista uživa. Nedavno je viđena kako uživa u letnjim radostima s Jasonom, a mnogi su komentarisali njenu odličnu formu. “Britney kaže da je u najboljoj formu u životu. Naporno je radila kako bi se dovela u željeni oblik, a sad kad je to uradila, dogovorila je snimanje editorijala, a možda i filma. Jako je ponosna na svoje telo, pogotovo nakon svih kritika koje je tokom godina primila na račun svog izgleda”, zaključio je izvor.

OSTAVI KOMENTAR