201
Britney Spears i Avril Lavigne podržale “Zakon o paparacima” Stivena Tylera

Britney Spears i Avril Lavigne podržale “Zakon o paparacima” Stivena Tylera

201
SHARE

Britney Spears, Avril Lavigne i članovi porodice Osbourn podržali su inicijativu pevača grupe Aerosmith Stivena Tylera da se promeni zakon na Havajima kako bi se sprečilo da paparaci ometaju život poznatih ljudi.

Ovim zakonom legendarni pevač želi da omogući zvezdama da traže odštetu od paparaca koji ih neovlešćeno fotografišu u javnosi ili na njihovom posedu. Britney Spears, Avril Lavigne i porodica Osbourne podržali su ovu inicijaticu svojim pismenim izjavama, a Steven je objasnio zašto je predložio promenu zakona: “Rajsko ostrvo Havaja je magnet za poznate osobe koje žele miran odmor. Kao osoba u centru pažnje javnosti, znam da paparaca ima svuda, i mi to moramo da prihvatimo. Ali, kada upadaju u naš privatni prostor, ugroze našu bezbednost ili sigurnost drugih ljudi, time ozbiljno prelaze granicu i to se ne sme ignorisati”, obrazložio je pevač.

Autor: Life Content

6 KOMENTARA

  1. pa covek je u pravu jel bi vi voleli da vas paparaco slika dok jedete ili spavate a nemate nikad mira od njih znam da su poznate licnosti ali oni su isto obicni ljudi ko mi 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.