230
Britney Spears hvali Miley Cyrus: Ona je puna energije!

Britney Spears hvali Miley Cyrus: Ona je puna energije!

230
SHARE

britney

Britney Spears prokomentarisala je trenutno najaktuelniju pop zvezdu Miley Cyrus, uporedivši svoju karijeru sa njenom, te je rekla da je ona prošla kroz iste promene kao i njena mlađa koleginica.

Britney je u jednom intervjuu pohvalila Miley: “Sećam se kada sam ja bila tih godina i kada sam prolazila te promene u svojoj karijeri i kada sam radila kontroverznije stvari i osećala takvu energiju. Ona je kao lopta puna energije.”
I sama Britney je nekoliko puta uspela da izazove burne reakcije svojim nastupima na MTV VMA, pa je tako jednom prilikom na sceni plesala sa zmijom, a i dalje se priča o njenom poljupcu sa Madonnom. “To je period kada želite da malo ulepšate stvari i da pokažete umetnički aspekt onoga čime se bavite”, istakla je ona.

Izvor: Life Content

12 KOMENTARA

  1. Ovo je stara vest,kasnite.Ja se ovde sa njom ne slazem ali svako ima svoje misljenje.P.S Bas joj je super auto.

  2. E pa ne slazem se bas nimalo…a brate kako to volim Selenu ceo zivot i odjednom cujem da ona podrzava gej populaciju, i ovu Britney isto gotivim a ona plesala sa zmijom i ljubila se sa Madonom, omg jos ce na kraju Miley ispasti najnormalnija, realno.

  3. Pa i Britney se ,kad je bila mladja ponasala kao Miley sada,ja se nadam da Miley nece biti kao Britney da bude u zatvoru,da dolazi hitna po nju,da joj zabrane da vide decu(to je sve bilo pre) Miley ima potencijala,dobra je pevacica samo treba da se smiri malo,inace gotivim ih obe :D

  4. Da li je Miley jos jedna zrtva Monarh-programiranja kao Britney i Amanda Bynes?Vreme ce to pokazati,ali ja se nadam da nije.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.