Start Stars Hot News! Britney Spears hvali Adele: U transu sam kada je slušam!

Britney Spears hvali Adele: U transu sam kada je slušam!

SHARE

Ni Britney Spears nije ostala imuna na Adele i njene hitove. Pevačica je u otvorenom emotivnom pismu koje će biti objavljeno u narednom broju magazina Elle priznala da padne u trans kada sluša pesme svoje koleginice.

Dobitnica Oskara Adele krasi naslovnu stranu specijalnog izdanja magazina Elle pod nazivom “Woman in Music”, zajedno sa Ritom Orom i Aliciom Keys. Kao deo proslave za najuspešnije mlade žene u muzičkoj industriji, nekoliko njihovih kolega napisalo je pohvale na njihov račun, uključujući i Britney Spears, koja je u svom pismu otkrila da je preplavljena emocijama kada sluša Adeleine balade.
“Njen glas je poseban, drugačiji od svih ostalih. Izvlači emocije iz vas. Kada slušam njene pesme, kao da padnem u trans. Bile smo zajedno na dodeli Video Music nagrada, kada su me pitali da li želim da upoznam Adele, i ja sam odmah pristala. Ona je uživo bolja nego što sam mislila, neverovatno koliko čvrsto stoji na zemlji”, otkrila je Britney. Ona je pohvalila Adele i zbog toga što nije dozvolila da je uspeh u muzičkoj industriji promeni.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR