110
Britney Spears demantuje da je dečko tuče, svaki deo te priče je...

Britney Spears demantuje da je dečko tuče, svaki deo te priče je apsolutno lažan

110
SHARE

Britney Spears je demantovala medijske napise prema kojima je rekla svom bivšom suprugu da je novi dečko tuče. Jason Alexander, koji je s Britney ušao u brak 2004. rekao je jednom časopisu kako je Jason Trawick pretukao njegovu bivšu suprugu. Alexanderove tvrdnje demantovala je pevačica, ali i njen dečko Jason. Ipak, mnogi sumnjaju u njihova opravdanja jer je Britney prošlog meseca viđena s modricom na licu.

No, njeni demantiji malo znače kada su stranim medijima krenuli da kruže audio snimci na kojima Britney priznaje da ju je Trawick pretukao. “Svaki deo ove priče je apsolutno lažan. Izjave Jasona Alexandera su u celosti izmišljene”, stoji u saopštenju na službenoj stranici pevačice. Da podsetimo, Jason i Britney venčali su se u Las Vegasu, a bili su pod uticajem raznih opijata. Proveli su strastvenu noć zajedno, a nakon toga u rekordnom roku zatražili poništenje braka.

7 KOMENTARA

  1. RINA duso slazem se samo platice oni nms na bravo.rs posto oni smao prepisuju vesti nego na sve uopste bog ce im vratiti jer nikada nisu hteli d apotvrde mnoge lazi pa je Brit ispala odvratna …mucenica i td da ne ponavljam kako je nazivaju samo zato sto nikada nisu uzimali u obzir ono sto Brit kaze!!!ali ona se vrace posle svakog pada koliko god je gazili…!!! Brit the best …Rina volim teee!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.