429
Britney smršala u inat bivšem suprugu

Britney smršala u inat bivšem suprugu

429
SHARE

Tajna Britney Spears o brzom gubitku kilograma je, čini se, u njenom bivšem suprugu.

Kada je odlučila da se vrati na scenu, pevačica je telo dovela u formu u inat bivšem suprugu Kevinu Federlineu. “Uradila je to zbog njega. Njegova devojka je trudna i Britney je zato poželela da se osveti. Misli da je najbolji način za to taj da izgleda besprekorno”, rekao je jedan izvor navodno blizak pevačici.

“Svakodnevno trči i odlazi u teretanu, a u tome je podržava i dečko Jason Trawick. On pazi i da ne odlazi prečesto u Starbucks, gde kupuje kalorične slatkiše s kafom”, dodaje izvor.

Sama Britney nedavno je otkrila ko joj još pomaže u životu. “Madonna mi je pomogla da prebrodim neka teška vremena. Naučila me da budem iskrena prema sebi i da ostanem onakva kakva zaista jesam. Ona mi je pokazala kako da to i uradim, ne samo da to izgovaram. Rekla mi je da sledim svoje instinkte”, kaže Britney.

5 KOMENTARA

  1. mislim da sve sto radis u zivotu, treba da radis zbog sebe, iskljucivo zbog sebe…ali ok je imati neki podstrek, inspiraciju, kao sto je kevin za britney…i ja je imam takodje, i zaista pomaze…npr kad god hocu da odustanem od necega, meni je ta osoba u glavi i ne da mi da odustanem..njoj u inat ne zelim da odustanem…tako da mislim da ovo nije nista lose…

  2. Ma ovo je laž! Đe ovo nađoste?! :D Tačan je samo ovaj drugi dio s’ Madonnom, a ovo za Kevina je niđe veze. Britney je smršala zato što svaki dan ima časove plesa, ide u teretanu, i priprema se za turneju.

  3. Ma ovo su strasne gluposti DOVELA LINIJU U INAT BIVSEM SUPRUGU boze svasta. :@
    Mislim da je prije svega dovela liniju zbog sebe i svoje karijere a na zbog onog praseta Kevina.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.