294
Britney planira da snima sa Rihannom, Adele i Lady GaGom

Britney planira da snima sa Rihannom, Adele i Lady GaGom

294
SHARE

Pop zvezda Britney Spears planira saradnju sa ove tri pevačice, odnosno snimanje jedne zajedničke pesme.

Govoreći za Capital FM radio, Spears je rekla: “Mislim da treba da se skupimo i napravimo pesmu koja govori za sebe i pokazuje koliku moć imamo”. Dodala je: “Mislim da su današnji ženski izvođači zaista sjajni. Možemo da pokažemo šta će se desiti kada se naši glasovi ujedine.”

15 KOMENTARA

  1. A ja mislila da su Gaga i ona rivalke. – kad ono ispade one će zajedno snimati pesmu! Baš se pitam na šta će ta pesma ličiti..

  2. Ja ne mogu zamisliti brit i gagu zajedno. . . jer su im glasówi ko nebdo i zemlja, gaga jak grub glas a brit se jedwa cuje. . . hmmm, jedwa cekam da izadje. . .

  3. Obozavam kad vise  pevaca/pevacica napravi jednu dobru pesmu.Kao Kanye West,Rihanna,Kid Cudi,Fergie,i ne znamko jos….pesma ALL OF THE LIGTS je super!Tako da bih volela da Brit,Rihanna i Lady Gaga snime neku pesmu!

    :D

  4. @Lara Mozda zato sto je ta “f….” zaista talentovana pjevacica i zato sto je za 3 godine postigla OGROMAN uspjeh!!!!
    GAGA WE LOVE U <3 

  5. Možemo da pokažemo šta će se desiti kada se naši glasovi ujedine.”-Kakav glas imas ti milim te Britney onaj glas sa kojim pevas plejbek na koncertima a i ostale osim Adele ostale nabrojane nemaju nikakav glas…iskreno…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.