Start Stars Hot News! Britney mi je rekla: Jason me udario tako jako da zbog modrice...

Britney mi je rekla: Jason me udario tako jako da zbog modrice nisam mogla napolje

SHARE

Američki časopis Stars objavio je informaciju kako navodno sadašnji dečko posrnule pop pevačice Britney Spears tuče svoju devojku. Za to navodno imaju i audio snimak razgovora između Britney i njenog prvog supruga Jasona Alexandera. “Britney mi je rekla kako ju je Jason udario toliko jako da je imala masnicu na oku i nije mogla cele nedelje izaći iz kuće”, kaže Alexander. Dodaje kako ju je pitao nije li je taj dan, kad ju je navodno udario, zaprosio na plaži, a pevačica ga je na to sarkastično upitala: “Pre ili posle šamaranja?”.

Navodno je na to sve dodala kako njen tata ima sačmaricu i jedva čeka da je upotrebi. Britney i Jason Trawick zajedno su već neko vreme, a od 2008. godine kao njen menadžer brine se za njenu karijeru. Ipak, Britneyin predstavnici za javnost oglasili su se nakon što je vest procurila medijima i tvrde kako ne znaju ni za kakav snimak i tvrde da je lažan jer Jason nikad ne bi udario pevačicu.

Pre osam meseci Britney je fizički nasrnula na Jasona u autu i ga lupila šakom. “Britney ga je udarila u lice nekoliko puta. Stvarno je bila besna. Izgledalo je kao da na njega izbacuje frustracije koje su joj se kupile godinama”, izjavio je bliski izvor tada. Nepoznato je zbog čega su se bili posvađali.

OSTAVI KOMENTAR