470
Britanski tabloidi tvrde: Niall Horan se tajno viđa sa Demi Lovato!

Britanski tabloidi tvrde: Niall Horan se tajno viđa sa Demi Lovato!

470
SHARE

Kako prenosi časopis The Mirror, par je otišao na večeru nakon MTV VMA a nakon toga počeli su da se zabavljaju.

null

“Demi je rekla svojoj ekipi u bekstejdžu da se ona i Niall zabavljaju – to je još uvek neobavezna veza, ali definitivno se zabavljaju, doduše na daljinu”, prenosi jedan izvor za časopis. Demi je nedavno izjavila kako joj se Niall dopada jer je u njemu pronašla dva glavna kvaliteta koja zahteva od momka. “On jako dobro sluša i jako me zasmejava, a to su dva glavna kvaliteta koja tražim. Zna da sam pomalo zaljubljena u njega, a uživamo u izlascima kad imamo priliku za to. Stalno razgovaramo i dopisujemo se” rekla je Demi.

null

“Ova godina bila je luda za One Direction a ja se koncentrišem na X Factor i svoje zdravlje. Delimo filozofiju da je prava osoba vredna čekanja”, dodala. S obzirom i kako je Niall nedavno rekao da će čekati pravu osobu za sebe, mislio da su stvari prilično jasno – nije pitanje da li će, već kad će Demi i Niall biti zajedno!

20 KOMENTARA

 1. Pre pola sata ste objavili text u kome pise da je Demi rekla da se ne vidja sa Niallom! Pa mislim………… -.-‘

 2. Glupost.. a sta ste malo prije objavili? Dajte nemojte pisati nesto za sta znamo da nije istina ili kao nemate dokaza a ne..rekao je izvor ili blizak prijatelj…msm stvarno -.-

 3. Oni se ne viđaju citala sam ovo na nekom stranm sajtu i pisalo je kako se on njoj malo sviđa i nis vise ovo nije istina dok oni sami to ne priznaju ja ne verujem!!!!!!!!

 4. HELL TO THE NO.
  Msm, oboje ih volim ali nesto mi ne idu zajedno :/ za njega je neka koja nije slavna, pretpostavljam

 5. O glasinama da se zabavlja sa Niallom Horanom:
  “On je predivan, sladak dečko. Ali, on nije moj dečko..Sad želim da se fokusiram na sebe. Očigledno i dalje će mi se sviđati ljudi ili ću ih voleti, ali potrebno mi je da neko vreme budem sama. Sad sam jako srećna. Nikad nisam mislila da je moguće biti srećan jer sam bila depresivna svog čitavog života. Osećam se neverovatno, kao da živim san. 
  Evo ovo ste napisali pre jedno pola sata a sada ovo Boze -.-

 6. TACNO JE – kad biste ih pratili na Instagramu videli bi.
  Niall je objavio sliku kao nesto za godisnjicu i na slici je pisalo (neki) jun 2012 a rodjendan partnera 20. avgust 1992 odnosno Demin rodjendan.

 7. ne brate ja ne dozvoljavam ti tacka!!!! a kao prvo ni su u “vezi” ali nisu blizu jedno drugom i nema se sta brinuti……a i niall je rekao da je sa njom samo prijatelj i da ce to i ostati da nema vremena za devojku…..i da zato nece da bude sa njom to je samo jedna jebena glasina…… :D

 8. ”Just because they put it in quotation marks doesn’t mean I said it”/”Samo zato sto ga stavljaju pos znake navoda,ne znaci da sam ja to rekla”. -Demin poslednji tweet kojim ocito oce da naglasi kako novinari lazu i ja joj verujem. Demi<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.