Start Stars Hot News! Britanski roditelji u šoku – i treće dete im se rodilo tačno...

Britanski roditelji u šoku – i treće dete im se rodilo tačno u 7.43

SHARE

Britanski roditelji nisu mogli da veruju kada im se i treće dete rodilo u tačno isto vreme kao i dvoje prethodne dece. Matt Rigby i njegova supruga Lowry Dairsley svoju su prvu kćerku Ellu dobili u oktobru 2005. godine u 7 sati i 43 minute. Kada se dve godine kasnije rodila Evie u tačno toliko sati, mislili su kako se radi o neverovatnoj slučajnosti. Matt je to proslavio tetovažom na ruci na kojoj piše “Seven Forty Three”.

Kada je Lowry prošlog četvrtka rađala treće dete, mali Harrison glavicu je pokazao u 7.41, a dve minute kasnije stigao je na svet. “Ostali smo bez teksta već i zbog prvo dvoje dece. Kada sam otkrila da sam ponovo trudna, šalili smo se kako bi bila neverovatna slučajnost da se i Harrison rodi u to vreme. No, kada sam u 5 ujutro otišla u bolnicu na to sam potpuno zaboravila i koncentrisala se na porođaj”, ispričala je Lowry.

“Kada sam sledeći put pogledala na sat, bilo je 7.41. Rekli su mi da pričekam sledeći trud, i Harrison je izašao tačno u 7.43. I doktori i babice su ostali bez teksta. Mi nismo mogli verovati”, kaže 26-godišnja mama. Verovatnoća da se nešto tako dogodi je 300 miliona naprema jedan, a Matt kaže kako sada igraju loto i u kombinacijama uvek imaju brojeve 7, 4 i 3.

OSTAVI KOMENTAR