485
Britanski medij žestoko napao Biebsa: Tvrdi da je Selena napustila Jusa zbog...

Britanski medij žestoko napao Biebsa: Tvrdi da je Selena napustila Jusa zbog droge!

485
SHARE

 photo FFN_CHP_Bieber_Justin_053112_9139519_zps827b301e.jpg

Optužbe na račun Justina Biebera postaju sve neukusnije, ali je objava britanskog Stara ipak prešla sve granice!

Kako prenosi časopis, Justin Bieber je spavao sa studentkinjom medicine po imenu Milyn “Mimi” Jenson a sve to dok je bio pod uticajem droge. Nakon noći koju su proveli zajedno, Justin je navodno odveo Milyn u svoju hotelsku sobu na Beverli Hilsu a onda joj je poručio: “Želim da znam da li si dobrog ukusa.”

 photo FFN_CHP_Bieber_Justin_053112_9140978_zps9bd39e35.jpg

Jedan insajder navodi kako je pevač bio u društvu prijateja Lil Twista i da su svi troje pušili marihuanu i pili alkoholne koktele. Kad je Selena sve to navodno saznala, odlučila je da se definitivno više ne vraća svom momku. Tim Justina Biebera ekspresno je reagovao na ove teške optužbe pa su poručili da u njima uopšte nema istine.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

27 KOMENTARA

  1. Ovako, posto sam ja dobra osoba, od tebe, Boze, samo trazim da ovim ljudima koji su ovo rekli poklonis mozak, jer je njima to potrebnije nego bilo sta drugo meni.

  2. Pa sta je ovoo?!?!?!??!?On nije pusio travu(pa i da je?!Sta sad,aj pojedite ga!!)On nije od kamen..on je covek i stavite se na negovo mesto…Jako mi je zao za JuJu..I love him so much..BTW za ti sto nisu zaskontali J i S su raskinuli pred da se ovo desi..LOVE FOR BIEBS!!

  3. Za sve casopise imam jednu jako, jako vaznu vest… Ne mozete poverovati sta je Justin uradio, ”izgubice sigurno mnogo fanova”… Ovo je trac veka i velika optuzba…prevelika, jedva je pisem, ali sta cu… Ona je ”Justin zivi na planeti Zemlji”. Brzo bi trebalo da napisete, jer je: ISTINITA, glupa i nema smisla, ali je barem istinita za razliku od vase!  

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.