Start Stars Hot News! Britanka vratila psa u štenaru jer se nije uklapao sa zavesama

Britanka vratila psa u štenaru jer se nije uklapao sa zavesama

SHARE

Jedna Britanka je toliko ponosna na uređenje svog doma, da je odlučila da vrati psa čiji izgled nije odgovarao zavesama u njenom dnevnom boravku.

Nepoznata žena je posetila terijera Harveyja nekoliko puta u azilu za napuštene pse pa ga je na kraju povela kući. Nešto kasnije, istog dana, nazvala je azil i rekla kako ima problem jer smeđe-beli pas ne odgovara boji njenih zavesa. Psa je vratila dva dana kasnije, a vlasnik azila rekao je kako je zgrožen njenim ponašanjem. Tvrdi kako nije očekivao da će žena u kasnim 40-ima vratiti psa zbog tako “trivijalnog razloga”.

“Zaljubila se u njega čim ga je videla pa ga je posećivala sedam dana pre nego što smo joj dopustili da ode s njim kući”, izjavila je supruga vlasnika azila za Daily Mail i dodala: “Istog dana kad ga je uzela kući, nazvala nas je i rekla kako se Harveyjeve boje ne slažu sa zavesama u njenom dnevnom boravku. Rekli smo joj da ga stavi u drugu prostoriju,ali dva dana kasnije ga je vratila i rekla kako je potrošila veliku količinu novca na zavese i ne želi više da ima Harveyja”, tvrdi suvlasnica azila.

OSTAVI KOMENTAR