684
Britanka Lorna Bliss sve šokirala svojim oponašanjem Britney Spears

Britanka Lorna Bliss sve šokirala svojim oponašanjem Britney Spears

684
SHARE

Lorna Bliss britanska je verzija Britney Spears ili bi to barem htela da bude. Bliss se pojavila na audiciji za šou “Britain’s Got Talent” i otpevala “Toxic”.

Obukla se identično kao Britney u spotu, u odelo boje kože, u kojem se činila kao gola. Grudi je pokrila britanskim zastavicama i potpuno šokirala žiri. Priznala je da je potrošila 135 hiljada funti kako bi izgledala kao Britney. Ispričala je i kako je obrijala glavu, kada je zbog psihičkog sloma to uradila i Spears.

[youtube JiIqar2DbN8]

Lorna očigledno i sama pati od nekog poremećaja jer je izjavila da je život posvetila tome da bude kao Britney u svakom pogledu. Nažalost, od Spears nije preuzela i vokalne sposobnosti pa je zvučala neslušljivo. Toliko da ju je žiri izbacio i pre nego što je završila sa svojim performansom. Osim svega navedenog, u tangama je dotrčala do Davida Hasselhoffa i plesala zavodljivo oko njega, a nije poštedela ni ostale članove žirija.

14 KOMENTARA

  1. ccc na ste je potrosila pare… mogla ih je dati u humanitarne svrhe ako joj ne trebaju…a idiotski je pokusavati da budes neko ko nisi, msm…samo je jedna queen…samo je jedna britney…

  2. Za mene je ipak bila hrabra , za ovo bih tesko ko imao hrabrosti , ja joj kazem svaka cast !! (jest da je malo looda ali …)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.