684
Britanci se podsmevaju Ronaldu: “Zgodan? Ronny, izgledaš kao Ružna Beti”

Britanci se podsmevaju Ronaldu: “Zgodan? Ronny, izgledaš kao Ružna Beti”

684
SHARE

Cristiano Ronaldo reagovao je na hladnu dobrodošlicu koja ga je dočekala u Zagrebu. Fudbaler Real Madrida izjavio je da je to tako jer je publika ljubomorna na njegove fudbalske veštine, novac i lepotu.

“Ne vole me jer sam bogat, lep i odličan igrač, ljudi su ljubomorni na mene”, rekao je Ronaldo. Britanski portal TalkSport našalio se na račun lepog Ronalda.

[youtube 0aUJqAqDH_A]

“Ne može mu se protivurečiti zbog novca, sve dok niste Bill Gates ili Roman Abramovich. Njegovi rezultati potvrđuju i da je sjajan igrač. Ali, može li se kladiti i na lepotu? Ne ako pogledamo fotografije iz dana kada je Ronaldo tek potpisao za Man United 2003. godine. Zgodan? Žao nam je Ronny, ali izgledaš kao Ružna Beti”, napisali su zlobni Britanci. Jesu li u pravu, prosudite sami.

15 KOMENTARA

  1. omg…oni pricaju kako on nekad nije bio lep….o.O izgleda da tim je ljudima ljubomora popila mozak!!!! ON JE REKAO DA JE SAD LEP A NE DA JE NEKAD BIO LEP!!!!!!

  2. svaka cast britancina bas su pogodili sta da kazu!!!!!!!!!mrzim ronalda najgori je fudbaler i uvopste nije lep ni sad ni pre
    mesi je za njega bog

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.