186
Britanac postaje deda sa 29 godina

Britanac postaje deda sa 29 godina

186
SHARE

“To je potpuno ludo, postaću deda”, izjavio je euforični Britanac koji ima 29 godina. On je postao otac sa 14 godina, a njegova 15-godišnja kći u avgustu će roditi dete.

Ona se nekoliko meseci viđa sa svojim vršnjakom s kojim je ostala trudna.

“Ja sam imao samo 14 godina kad sam dobio kćerku, a sad će ona postati majka sa 15 godina. Vrlo je mlada, ali je bila vrlo istrajna u tome da zadrži svoje dete”, izjavio je nezaposleni Britanac.

Njegova majka, koja ima tek 47. godina kaže kako je srećna što će postati prabaka. Ipak, trudna tinejdžerka planira da odgaja dete uz pomoć majke i očuha dok ne završi srednju školu.

15 KOMENTARA

 1. Meni je ovo vise za uzasno nego smijesno ili ludo…Nenormalno je! On postao otac sa 14,a njegova cerka sa 15…ovaj kako je krenuo sa 40 ce biti pradjed,a sa 55 cukundjed… xDDD
  gdje ide ovaj svijet,za 20 godina ce biti potpuno normalno da je dijete od 13 godina postalo majka ili otac -.- 

 2. Ovo nije smesno. Zasto stavljate “hahaha”? Devojka koja rodi dete sa toliko godina nije fizicki spremna da bude majka jer je mlada i neiskusna. A i valjda prvo treba da postignes nesto u zivotu pre nego sto rodis dete. Tj. bar me mogla da zavrsi skolu. Kako ce to dete da bude s majkom kao sva normalna, mala deca kada mu je mama tinejdzerka koja je tek upisala srednju. Strasno. A ne samo sto nije fizicki spremna, nego nije ni psihicki. Ovo je katastrofalno. Ne daj Boze da se neko ugleda na to.

 3. @malla
  Realno,niko je nije terao da radi te stvari sa toliko godina.. I misliš li stvarno da je mislila nešto u životu da postigne,čim je uradila ovakvu GLUPOST? Mislim meni je prosto smešno,s druge strane strašno da neko ko tek treba u život da uđe,tj. ko je na početku života ima unuka iza sebe!.. A vidi se i kako je ćerku vaspitao i naučio (čim je krenula njegovim stopama).. I to što si napisala je za neke od nas NORMALNO razmišljanje,ali neko to ne misli,pa se zato i dešavaju ovakve stvari..

 4. @pamenta… Znam i zao mi je jer se sve vise gluposti desava u svetu kao posledica nerazmisljanja tinejdzera i jos vaznije, nemogucnosti roditelja da kontrolisu decu odnosno onih koji svojoj deci daju los primer.

 5. @malla
  Nažalost,jeste tako,ali mi smo samo jedan mali,sićušni deo ove planete i ne možemo donositi odluke umesto njih,jednostavno,svaki čovek piše svoje stranice života! Jer svaki čovek misli da je njegovo razmišljanje pravilno i da je samo on u pravu,i neće da sasluša mišljenje i razmišljanja drugih ljudi. Jednostavno,ovaj svet je džungla i borba za preživljavanje!.. Ko to pre shvati,utoliko bolje za njega..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.