Start Stars Hot News! Briljantna Katy Perry: Billboard je izabrao za ženu godine!

Briljantna Katy Perry: Billboard je izabrao za ženu godine!

SHARE

Katy Perry će u Njujorku 30. septembra dobiti nagradu za Billboardovu ženu godine u području muzike i tako zaokružiti godinu u kojoj je dominirala muzičkim listama, snimila 3D film i odradila svetsku turneju.

null

Pop zvezda postala je poznata odmah po lansiranju singla “I Kissed a Girl” s hit albuma “One of the Boys” i ponovo krenula u pohod na vrhove lista s “Teenage Dream” albumom iz 2010. godine. Taj album prodao se u više od 2.5 miliona primeraka samo u SADu i preko 100 nedelja se zadržao na Billboardovih 200 najboljih.

null

Njena “California Dreams” turneja rasprodata je u više od 124 arene, a deo novca zarađen od prodaje ulaznica doniran je u humanitarne organizacije poput Crvenog krsta i slično. Osim toga, turneja je dokumentovana u filmu “Katy Perry: Part of Me” u kojem je pevačica glumila i kojeg je producirala.

null

“Katy Perry na sceni se pojavila pre pet godina i već je postigla više od onih koji se ovim poslom bave čitav svoj život. Ponosni smo što možemo proslaviti ova neverovatna dostignuća i poslednjih 12 meseci odajući joj počast s nagradom za Billboardovu ženu godine u domenu muzike”, izjavio je Bill Werde – Billboardov izvršni direktor.

null

OSTAVI KOMENTAR