Start Stars Hot News! Bridgit Mendler: “Volim da pišem o ljubavi”

Bridgit Mendler: “Volim da pišem o ljubavi”

SHARE

Lyon NRJ Music Tour au Palais des Sports de Gerland

Novi singl mlade pevačice nedavno je debitovao na muzičkim top listama a ona je govorila ne samo o ovoj numeri, već i tome koliko uopšte voli da piše.

“‘Hurricane’ je bio tako zabavan za pisanje”, ispričala je Bridgit novinarima nakon jednog nastupa u Kaliforniji. “Volim tu pesmu jer je jako emotivna. Znam da su neke od mojih najstrastvenijih pesama bile o ljubavi.” Kad smo već kod ljubavi, Bridgit kaže da joj je upravo to jedna od omiljenih tema. “Razlog zbog kojeg volim da pišem o ljubavi je taj što se ljudi mogu poistovetiti s njom i zbog toga što duboko utiče na njih”, dodaje ona. “Mislim da su te priče jako uzbudljive jer u sebi kriju puno emocija.”

Lyon NRJ Music Tour au Palais des Sports de Gerland

Bridgit kaže i kako generalno voli da piše pesme za sebe, bez obzira na temu. “Volim da vidim gde će me to odvesti. Samo me interesuje da saznam šta će me to inspirisati u budućnosti i da to podelim s ljudima. Nekoliko puta sam sanjala kako sam napisala pesme za Beyonce. Daleko sam od toga sada, ali mogu da se nadam”, rekla je s velikim osmehom na licu.

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR