Start Stars Hot News! Bridgit Mendler smetaju poređenja sa Miley Cyrus: Ja nisam ona!

Bridgit Mendler smetaju poređenja sa Miley Cyrus: Ja nisam ona!

SHARE

bridgit

Bridgit Mendler je nakon uloge u Disney seriji počela da gradi svoju muzičku karijeru, pa su mnogi počeli da je upoređuju sa Miley Cyrus, koja je na isti način započela svoj put u šoubiznisu. Ipak, mlada pevačica kaže da se potpuno razlikuje od svoje koleginice.

Bridgit je svoju prvu ulogu dobila kada je imala samo 12 godina, da bi se potom proslavila u seriji “Good Luck Charlie”. Sada, sa 20 godina, čini se da njena popularnost konačno počinje da obuhvata svetske razmere. Ipak, već se suočava sa preprekama, pošto je mnogi porede sa Miley Cyrus.
“Ja nisam Miley Cyrus. Postoje mnoge sličnosti, ali ja imam svoju ličnost”, rekla je pevačica i glumica u nedavnom intervjuu.

bridgitt

Uporedo sa brojnim nastupima, Bridgit radi i na svom novom albumu koji će nositi naziv “Hello, My Name Is…”, za koji je pomogla u pisanju pesama. “To je za mene bio veliki pritisak, ali to je i nešto u čemu stvarno uživam. Volim da stvaram.”
Svoj prvi album opisala je kao veoma ličan, a kaže i da u njemu vidi priliku da sebe predstavi kao pravu osobu, a ne samo kao mašinu.
“Želela sam da ovaj album bude samostalan. Želela sam da postoji ravnoteža zvukova. Želela sam raznovrsnost i da učinim sve interesantnim. Želim da pokažem da ovo nije nešto što samo izlazi iz mašine. To je izašlo iz mene. To nije samo nešto što radim kada ne glumim. Veoma sam strastvena kada je muzika u pitanju. To nije samo proizvod.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR