Start Stars Hot News! Bridgit Mendler: Priželjkujem ulogu u akcionom filmu

Bridgit Mendler: Priželjkujem ulogu u akcionom filmu

SHARE

Mlada pevačica Bridgit Mendler počinje da osvaja svetsku muzičku scenu i nema sumnje da joj se smeši uspešna karijera, a pored toga ona se nada da će uskoro zabeležiti i značajniju filmsku ulogu u kojoj bi pokazala i svoje glumačke kvalitete.

Njen debitatntski singl “Ready or Not” uskoro će biti objavljen i u Velikoj Britaniji, nakon što je album “Hello My Name Is…”, koji je izdala prošle godine, uspeo da se nađe među 30 najslušanijih na Billboardovoj top listi. Ova 20-godišnja pevačica u razgovoru za BBC otkrila je da je vodeća pesma sa albuma nastala sasvim slučajno. “Bilo je to pred sam kraj sastavljanja albuma kada smo napisali ‘Ready or Not’. Jedan od tekstopisaca doneo je istoimenu pesmu od grupe The Fugees i pokazao nam spot. Iz čiste zabave počeli smo da eksperimentišemo sa pesmom da bismo videli kako bi zvučala naša verzija. I tako je nastala ova pesma”, ispričala je Bridgit. Ona je izvela svoj hit singl u šouu “X Factor USA” prošle godine i imala je turneju po Severnoj Americi, a jedan od najznačajnijih trenutaka u njenoj dosadašnjoj karijeri bio je i nastup na Jingle Ballu u Los Anđelesu, gde je upoznala zvezda poput Enriquea Iglesiasa i Psy-a.

“Bilo je tako kul!. Nastupala sam na Jungle Ballu prošle zime, i to iskustvo je bilo drugačije od svega što sam do sada doživela. U publici je u jednom trenutku bilo 17.000 ljudi i upoznala sam mnoge poznate izvođače. Upoznala sam Psy-a. Pohvalila sam njegove cipele i on mi je rekao da sam jako lepa”, kaže pevačica, koja je rođena u Vašingtonu, a odrasla u San Francisku. Svoju karijeru započela je kao glumica u kompaniji Disney. Glumi u seriji “Good Time Charlie”, imala je ulogu u “Wizards of Waverly Place”, a pojavila se i u seriji “Dr. House”. Njena velika želja je angažman u nekom velikom akcionom filmu. “I muzika i gluma su mi podjednako važni. U budućnosti planiram da radim na četvrtoj sezoni serije ‘Good Luck Charlie’, ali volela bih i da snimim film. Moj san je da dobijem ulogu u akcionom filmu poput ‘Avengersa’. Naravno, to je sada praktično nemoguće, ali mogu da sanjam”, rekla je Bridgit.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR