511
Bridgit Mendler: Pevačica, glumica i…kuvarica!

Bridgit Mendler: Pevačica, glumica i…kuvarica!

511
SHARE

Bridgit Mendler Is A Fan Of Disney

Supertalentovana Bridgit gradi vrlo uspešnu karijeru u svetu filma i muzike, ali mlada Amerikanka kaže da je podjednako zanima i kuvanje.

 photo FFN_Mendler_Bridgit_FLYNETUK_022713_51025034_zps37fc25f9.jpg

“Volela bih da budem glavna kuvarica. To je nešto o čemu sad razmišljam”, rekla je u razgovoru za Daily Star. “Jedan od inžinjera zvuka na mojoj turneji poklonio mi je presu za luk jer oboje obožavamo da kuvamo.” Bridgit ističe da joj je u ovom trenutku podjednako bitno sve čime se bavi, pa ističe: “Ne mislim da je nešto radim bitnije od nečeg drugog. Želim svemu da posvetim punu pažnju. U trenutku dok sam pravila muziku osećala sam da je to prava stvar. Mene u stvari više od bilo čega interesuje pisanje stihova”, priznala je.

12 KOMENTARA

    • Slazem se….msm da nisam ni jednu epizodu propustila.Film “Lemonade mouth” je bio sjajan,a pesme u kojima je pevala u filmu bile su pun pogodak… :D

  1. Ja sam Mendie (to su njeni fanovi) super mi je How to believe, a ona za razliku od Selene, nije glumila ni u jednom filmu o seksu, a ima 20 godina kao i ona. Ona je nekako najsmješnija na DC i obožavam juuuu!
    P.S. Lajk ako želite da napišu neš o Belli i Zendayi! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.