460
Bridgit Mendler: “Nisam ni očekivala da će ‘Good Luck Charlie’ potrajati!”

Bridgit Mendler: “Nisam ni očekivala da će ‘Good Luck Charlie’ potrajati!”

460
SHARE

Bridgit Mendler and Andy Grammer at Red Kettle Concert

Puno toga o optimizmu možemo naučiti od Bridgit Mendler – mladoj glumici i pevačici ništa ne može pokvariti raspoloženje, pa čak ni to što se serija u kojoj se proslavila više neće emitovati.

Bridgit je novinarima ispričala kako nikad nije ni očekivala da će “Good Luck Charlie” potrajati duže od četiri sezone, jer su toliko dobile i serije na kojima su radile Selena Gomez, Victoria Justice ili Demi Lovato. “Mislim da smo uvek očekivali da će ovo trajati četiri godine”, kaže ona. “Mislim, Disney nikad ne ide na više od toga. Obično možete očekivati tri, tako da je četvrta godina bonus. Mislim, sve je to bilo tužno, ali mislim da možemo biti ponosni na sve što smo uradili.”

Bridgit Mendler and Andy Grammer at Red Kettle Concert

Ona kaže da je srećna što se sad posvetila svojoj muzičkoj karijeri, na kojoj radi od detinjstva. “Celog života pišem pesme i pomalo sviram klavir. Svirala sam violinu a onda sam potpuno zaboravila na to”, kaže Bridgit kroz smeh. “Onda sam naučila sebe da sviram gitaru. Uvek sam volela muziku, al i nikad nisam pomislila da bi ljudi voleli da me slušaju. Stvarno sam naučila puno o pop muzici sarađujući sa ljudima”, konstatovala je.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

  1. Bravo pisi o ovome https://twitter.com/1DThisIsUs/status/373981117705371648 ili cete upravo o tome da pisete u 2 h ?

  2. zao mi je sto se “Good luck, Charlie” zavrsila ali uvek kada budem tuzna gledacu sve ispocetka i iz ispocetka i tako dok mi ne dosadi sto nece nikada :) obozavam bridgit ona mi je uzor posle justina :)

  3. joj prelepa jee awww! :) i prelepo se oblaciii! *_________* ”Good Luck Charlie” :'( smrc necu da se zavrsiii

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.