546
Bridgit Mendler ne smetaju poređenja s Miley Cyrus:”Sve nas upoređuju s njom”

Bridgit Mendler ne smetaju poređenja s Miley Cyrus:”Sve nas upoređuju s njom”

546
SHARE

null

Od početka karijere, Bridgit Mendler upoređuju s Miley Cyrus ali ona kaže da to doživljava kao nešto sasvim normalno.

“To je neizbežno”, kaže Bridgit s osmehom na licu. “Mnogo je nas koje smo radile na Disney televiziji i preko nje izgradili svoju muzičku karijeru. Sve nas porede s Miley. Ona je osoba koju svi znaju.” Baš kao Miley, Bridgit je od ranog detinjstva znala čime će se baviti. “Muzika i pisanje pesama deo su mog života od kako znam za sebe. Sećam se da sam smišljala melodije i reči još dok sam bila vrlo mlada, ali prvu pravu pesmu smislila sam sa sedam godina. Sa 13 godina napisala sam prvu pesmu za stariju publiku. Tad sam počela da radim na klaviru a nešto kasnije sam naučila da sviram gitaru i da melodije iz mog uma prenosim u stvarnost”, objasnila je.

IZVOR: Life Content

20 KOMENTARA

 1. +9 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..prcko I JASNA...

  sto bi joj pa smetalo////ako se ona ne oseca kao Miley i alo joj to ne smeta…sta je briga..<3

 2. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..prcko I JASNA...

  *ako

 3. ona je jedina normalna iz danasnje propale disney generacije.stvarno mi nije jasno sta se desilo sa diznijem. nekad su bili britney,christina i justin timberlake pa su ih zamijenile miley,selena i demi a ovo sad je katastrofa..sve neki klinci bez talenta (sem bridgit)

 4. Ja bas volim Bri i ne smeta mi. A Disney je najbolji! I sve zvijezde su za pohvalu! Vidite sta sada Miley radi. I ona vam kraljica?

 5. Realno nijedna Dizni zvezda se nije toliko uzdigla kao Miley,uporedjuju i Bellu T i Zendayu C kojima je ona idol..

 6. Da, ovo Ostin i Ali koja glupost jebote, svi se gube i krevelje tamo, ja volim samo Selenin, Majlin i sad od ove ne znam kako da napišem, Bridgitin, način glume u Dizniju.

 7. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..prcko I JASNA...

  hej emic…javi se..<3

 8. OML! Sta je vama??? Koliko vi godina uopste imate? Ajde, idite zivjeti u historiji.. idite u 90-te i 2000-te! Idite vi tamo pa glumite!! Nekima su Disneyevi serijali dobri!! DISNEY 4EVER!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.