282
Bridgit Mendler: Drago mi je što sam uzor devojkama!

Bridgit Mendler: Drago mi je što sam uzor devojkama!

282
SHARE

CA: Crazy Good Summer 2013

Bridgit Mendler kaže kako zna da je mnoge mlade devojke vole i ugledaju se na nju, pa ističe da joj je zbog toga drago, ali i da oseća odgovornost.

“Stvarno uživam u tome što sam nekome uzor i to prihvatam vrlo ozbiljno”, kaže ona. “Mislim kako je najbolja stvar koju mogu da im ponudim jeste da budem ono što jesam, poštujući ono što jesam i poštujući njih.” Bridgit ističe i kako uzore pronalazi u pravim muzičkim legendama, kao što je Bob Dylan. “Njegova muzika se obraćala generacijama a njegove teme bile su jako važne i uticajne. Ali, on je sve radio kroz zanimljive stihove i na taj način je privlačio široku publiku. To je vrlo inspirišuće za mene”, objašnjava pevačica i glumica.

CA: Crazy Good Summer 2013

Bridgit je praktično odrasla u studiju ali nam otkriva jednu tajnu – još uvek ima tremu pred nastup! “Osećam pritisak kako ću pregurati sat vremena nastupa a da nešto ne zabrljam. Na TVu sve snimate više puta pa niste pod pritiskom da sve uradite odjednom.” Ipak, ona kaže kako je naučila da se opusti. “Neću biti svaki put savršena, i to je OK. Publika reaguje na moju muziku i mene kao osobu, jer sam stvarna.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

9 KOMENTARA

  1. PA SVE JE TO LEPO AL’ JA NE BI’ MOGLA SAMO DA MIRUJEM BRATE, TAKO DA SVAKA JOJ CAST, AL’ NEMOJ DA SE NAPIJE K’O ONA SELENA HAHAHAHAHA

  2. a dusa medena meni je ona uzor zato sto je lepo vaspitana i voli svoje fanove ^^ ista slika kao prva ima slicica u bravo posterima xD haha morala sam je iseci i zalepiti a poster *_* aaaaaaaaaaaa!dusicaaaa

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.