590
Bridgit Mendler ceni slavne momke: “One Direction imaju sjajne glasove”

Bridgit Mendler ceni slavne momke: “One Direction imaju sjajne glasove”

590
SHARE

null

Bridgit kaže da je sjajno što britanski izvođači postaju sve popularniji u Sjedinjenim Državama a posebno je pohvalila momke iz 1Dja.

Mlada pevačica i glumica uopšte ne sumnja u to da su Zayn, Louis, Harry, Liam i Niall toliko popularni pre svega zbog toga što znaju da pevaju. Govoreći za MTV, Bridgit je istakla: “Mislim da je divno što toliko britanskih izvođača gradi uspešnu karijeru u SAD i svi imaju nešto da ponude.” Ipak, ona posebno ističe 1D, pa je dodala: “Mislim da momci iz One Directiona imaju odlične glasove i zarazne pesme.”

null

Skromna devojka navodi da bi bila presrećna ako bude barem približno uspešna kao 1D, Justin Timberlake ili Britney Spears. “Mislim da smo mi svi jedinstveni izvođači ali biću presrećna ako im priđem.”

IZVOR: Life Content

21 KOMENTARA

  1. Ja i Bridgit Mendler imamo slično mišljenje o One Directionu.Slažem se sa njom da momci imaju skroz sjajne glasove i zarazne pesme!Takođe, super je i to što britanski pevači (One Direction, Cher Lloyd, Little Mix, Emili Sande, itd) postaju sve više i više popularni u SAD. :) ♥ ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.