Start Stars Hot News! Bridget Mendler: Ideje za nove pesme ostale na pokvarenom laptopu!

Bridget Mendler: Ideje za nove pesme ostale na pokvarenom laptopu!

SHARE

2013 Teen Choice Awards - Arrivals

Ono što razlikuje Bridgit Mendler od velike većine pop pevačica jeste što ona piše svoje pesme – na svaku od 12 numera na svom albumu “Hello My Name Is…” stavila je svoj ptopis.

Ona ističe kako jako voli da piše pesme, ali da zbog obaveza na turneji, jednostavno nema vremena za tako nešto. “To mi je zaista nedostaje”, rekla je ona u razgovoru za Billboard. Bridgit je baš bila maler, pa kaže da joj se pokvario laptop i time još progutao brojne ideje za nove pesme. Ipak, ona na sve gleda sa optimizmom, pa je i u tome pronašla nešto dobro. “Početi sve ispočetka može biti dobra stvar”, rekla je. “Stvarno želim da probam nešto novo sa sledećim albumom. Znajući ono što sad znam, stvarno sam uzbuđena. Iskreno volim da pišem pesme – to je ono što me je privuklo muzici”, zaključila je Bridgit.

2013 Teen Choice Awards - Arrivals

Ona dodaje i kako se neće odreći glume, jer i nju podjednako voli. “Ljudi me pitaju da li jednu stvar volim više od druge, ali to nije slučaj. Za mene, to su toliko drugačije stvari a obe čine ono što ja jesam, posebno jer sam počela tako mlada. Iskoristiću svaku priliku.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR