230
Brian McFadden je najnovija žrtva Directionera, dobio brojne pretnje smrću

Brian McFadden je najnovija žrtva Directionera, dobio brojne pretnje smrću

230
SHARE

null

Ovih dana na One Direction obrušili su Jake Bugg, Paloma Faith, Boy George The Black Keys i još neki muzičari, ali čini nam se da Brian McFadden nije u toj grupi.

Pevač nekad izuzetno popularnog bojbenda Westlife počeo je da dobija pretnje smrću nakon prognoze da će Niall Horan prvi napustiti One Direction. “To je smešno, dobijam pretnje smrću na tviteru”, Brian je rekao za časopis Now. “Njihovi fanovi su gori nego što su bili fanovi Westlifea.” Brian je već ranije rekao da je prognozirao kako će Niall prvi napustiti grupu samo zato što su novinari insistirali na tome da odabere jednog od momaka. On ističe kako veruje da će 1D još dugo biti zajedno. “Sigurno neće početi da se mrze. Mi u Westlifeu to nikad nismo uradili.”

IZVOR: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Pa ako su to trazili od njega da kaze OK ima pravo na svoje misljenje, ali ako je to on sam rekao onda nije u redu… Sam je bio u grupi, zna kako je to. Uostalom, i ovi Directioneri pretjeruju. Prijetnje smrcu?! Pa dajte, normala da ce se svako naljutit, al zar to ipak nije malo pretjerano ? ;)

  2. Ma, fanovi One Directiona su pretjerali, pretnje smrću, a mislim da je Brian McFadden to i najmanje zaslužio.Na primjer Jake Bugg ih je mnogo više izvređao, a njemu ne stiže toliko pretnja smrću na twitteru kao što pretnje stižu Brianu McFaddenu. :(

  3. Ma dobro, novinari su insistirali, čovek je odgovorio, šta. Ali ako ih vređa, ponižava ili nešto tako, i njega ću da spamujem lošim komentarima i napsujem, kao i Boy George-a i Jakea Bugg-a, nije mi problem. :)

  4. Pa nije okej da mu prete smrcu,ali nije ni od njega ok da tako prica o njima…Jake Bugg je budala,ovaj Boy George nije,nego su samo novinari insistirali da ako bi bas nekog morao da izabere…. 

  5. Nema razloga da mu bilo sta kazu, jer je on morao da izabere jednog, a on zeli da 1D duuuuugo traje. Zamislite da vama kazu izaberi jednog i vama dodju pretnje smrcu? On ocigledno nije mislio ali ni rekao nista lose. A te sto prete su najverovatnije napaljene 10-godisnjakinje koje reaguju na svaku glupost -.-

  6. Pa šta što je rekao da će Niall prvi napustiti 1D? Mislim to je obično predviđanje čisto samo što su ga pitali za mišljenje. Mislim da u zadnje vreme Directioneri preteruju, da Swifties reaguju ovako kad god uvrede Taylor, ovaj svet ne bi više ni postojao… 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.