Start Stars Hot News! Brian McFadden i dalje ubeđen da će Niall Horan prvi napustiti 1D

Brian McFadden i dalje ubeđen da će Niall Horan prvi napustiti 1D

SHARE

null

Član nekad izuzetno popularnog bojbenda Westlife ne odustaje od svoje prognoze da će Niall prvi izaći iz benda, ali kaže kako lično ne bi voleo da se to desi.

Pevač je nedavno razgovarao sa britanskim medijima a tom prilikom je objasnio da će Niall prvi izaći iz One Directiona. “Verujem da će to biti baš Niall”, rekao je u razgovoru za Real Radio Yorkshire. “On mi izgleda kao momak koji će slediti moje stope ili stope Robbieja Williamsa i prvi otići. Svi koji prvi odlaze jednostavno imaju neki sjaj u očima – najsmeliji su i pomalo nestašni! Mislim da je Niall taj koji je nestašan u bendu. Možda zato što je Irac a ostatak benda je iz Engleske, ali podsećaju me na Westlife.”

null

Naravno, ovaj njegov komentar teško je pao Directionerima, pa je Brian sad malo pojasnio situaciju, istakavši da nije hejter. “Radio stanica me je direktno upitala ko će biti prva osoba koja će napustiti bend a kako sam morao da odaberem nekoga, odlučio sam se za Nialla jer je Irac”, objašnjava muzičar. “Nadam se da niko od njih neće otići i da će ostati zajedno do 105. godine. 1D do kraja njihovih života.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR