258
Brenton Thwaites demantuje glasine o romansi sa Taylor Swift

Brenton Thwaites demantuje glasine o romansi sa Taylor Swift

258
SHARE

taylor

Taman kad smo pomislili da će Taylor Swift dobiti novu inspiraciju za pisanje pesama, australijski glumac Brenton Thwaites demantovao je glasine da su se između njega i slavne pevačice rodile emocije.

Pre nekoliko dana, tabloidi su pisali da je Taylor viđena kako flertuje sa 24-godišnjim Brentonom, koji je najpoznatiji po ulozi Lukea Gallaghera u seriji Slide. Par se susreo na premijeri filma “One Chance” na Filmskom Festivalu u Torontu 9. septembra. Prema pisanju lista Us Weekly, Taylor je nakon premijere otišla na privatnu žurku u jedan klub, gde je ostatak večeri provela u Brentonovom društvu. “Cele večeri su se smeškali, ona ga je par puta dodirnula, izgledalo je kao da se dopadaju jedno drugom”, rekao je izvor.
Ipak, čini se da glumac ima potpuno drugačiji pogled na stvar, pošto je na pitanje kakav je njegov odnos sa Taylor, odgovorio: “Samo sam se jednom slikao sa njom! Mislim, jesmo se družili cele večeri, ali to ne znači da je ona sad moja devojka”, preneo je magazin Life&Style, u kojem se navodi i da Brenton ima devojku.

Izvor: Life Content

8 KOMENTARA

    • Ja sam ga zapazila u filmu “The Blue Lagoon” inace divan film :D
      Mogli ste da stavite njegovu sliku, zaista je lep.

  1. “Taman kad smo pomislili da će Taylor Swift dobiti novu inspiraciju za pisanje pesama..”

    To mi zvuci grubo. Isto kao da Taylor samo pise o momcima. Kada Taylor uzme i napise pjesmu o djecu koja umiru od raka, o slucaju u NYC 11. Sep, o rastavljanju roditelja, o bulimiji, o svojim fanovima i band itd. cio svijet suti a kada izadje pjesma o raskidu ili ti ljubavi generalno (o kojoj svi umjetnici pisu/pjevaju) odmah se svi javljaju. >..< Ljudi su bez veze, mediji su bez veze. Nema veze Taylor, tvoja porodica, prijatelji i fanovi znaju da nisi takva kako te zele predstaviti neinformisani mediji i hejteri. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.