Start Stars Hot News! Brenton Thwaites demantuje glasine o romansi sa Taylor Swift

Brenton Thwaites demantuje glasine o romansi sa Taylor Swift

SHARE

taylor

Taman kad smo pomislili da će Taylor Swift dobiti novu inspiraciju za pisanje pesama, australijski glumac Brenton Thwaites demantovao je glasine da su se između njega i slavne pevačice rodile emocije.

Pre nekoliko dana, tabloidi su pisali da je Taylor viđena kako flertuje sa 24-godišnjim Brentonom, koji je najpoznatiji po ulozi Lukea Gallaghera u seriji Slide. Par se susreo na premijeri filma “One Chance” na Filmskom Festivalu u Torontu 9. septembra. Prema pisanju lista Us Weekly, Taylor je nakon premijere otišla na privatnu žurku u jedan klub, gde je ostatak večeri provela u Brentonovom društvu. “Cele večeri su se smeškali, ona ga je par puta dodirnula, izgledalo je kao da se dopadaju jedno drugom”, rekao je izvor.
Ipak, čini se da glumac ima potpuno drugačiji pogled na stvar, pošto je na pitanje kakav je njegov odnos sa Taylor, odgovorio: “Samo sam se jednom slikao sa njom! Mislim, jesmo se družili cele večeri, ali to ne znači da je ona sad moja devojka”, preneo je magazin Life&Style, u kojem se navodi i da Brenton ima devojku.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR