Start Stars Hot News! Bravo.rs aplikacija za vaš Android telefon

Bravo.rs aplikacija za vaš Android telefon

SHARE

Od danas svi korisnici Android telefona mogu besplatno da preuzmu „Bravo.rs“ android aplikaciju i uvek imaju pristup najnovijim vestima sa Bravo.rs sajta, zajedno sa Widgetom koji mogu da postave na početnu stranicu ekrana Androida.

Preuzimanje „Bravo.rs“ aplikacije je vrlo jednostavno, putem ovog linka preuzimate .apk instalaciju. Kada je prezumete, izaberite „Install“ i program će biti instaliran na vaš uređaj.

Nakon toga jednim klikom na ikonicu aplikacije pokrećete naslovnu stranu na kojoj se nalaze najnovije i najvažnije vesti iz svih rubrika.
U prvoj „trakici“ nalazi se i taster „refresh“ uz pomoć kojeg možete da „osvežite“ naslovnu stranu i proverite da li ima novih informacija. Preko menija možete da izvršite trenutno osvežavanje vesti, a aplikacija svakako automatski vrši osvežavanje sadržaja.

Preuzimanje Bravo.rs Android aplikacije

Kliknite za preuzimanje aplikacije (instalacioni .apk fajl veličine 350kb )
ili
Android skenerom slikajte ovaj QR kod:

Android Widget

Pored aplikacije na desktop površinu telefona možete dodati “Bravo.rs” widget. Pritisnite ekran van ikonica i iz kontekstnog menija izaberite Widget-i, i samo izaberite “Bravo.rs” i na desktopu će vam se pojaviti Hello! traka sa najnovijim vestima, kojima u celini pristupate preko pritiska na naslov.

Widget traka se automatski ažurira sa novim vestima tako da ste uvek u toku sa zbivanjima iz sveta poznatih.

5 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR