4322
BRAVO POSTERI #4

BRAVO POSTERI #4

4322
SHARE

Bravo POSTERI 4.indd

NOVI BROJ BRAVO POSTERA OD PONEDELJKA U PRODAJI !!!

MEGAFORMATI: One Direction, Little Mix, Ian Somerhalder (“Vampirski dnevnici”), “Buntovnice” (Selena Gomez, Ashley Benson & Vanessa Hudgens)

PLUS 25 STAR POSTERA!
Pop: Justin Bieber, Lady Gaga, Moje 3, Katy Perry, Nicki Minaj, Carly Rae Jepsen, Avril Lavigne
Boy bands: The Wanted, Jonas Brothers, Big Time Rush, B.A.P
Rock: Linkin Park, Paramore, Aerosmith, Slayer, Skillet
TV & Film: “Internat”, “Kako sam upoznao vašu majku”, “Dva i po muškarca”, “El Barco”, Bella & Zendaya (“Shake It Up”), Ross Lynch (“Austin & Ally”), Martin Rivas (“El Internado”), “Iron Man 3”

OD 20. MAJA NA SVIM KIOSCIMA!

225 KOMENTARA

  1. Zdravo, od nedavno kupujem Bravo Postere i dosad sam vidila da uvjek imate postere od iste pejace, od iste grupe i sve to.. meni to ne smeta ali sam vidila i da imate postere od El Barco, The Vampire Diaries, How I Met Your Mother i ostale serije, sto mi se jako svidja.. Pa zato, hocu da vas zamolim da objavite BAR jedan poster od seriju Supernatural, mnogo bi mi to znacilo..
    pozdrav iz Makedonije :D

  2. Ovako, vec dugo zelim da kazem ako moze poster elitnih odreda.Znam da ih i ne vole neki, ali meni mnogo znace, ja iih obozavaam.Nadam se da ce u sledecem broju bbiti taj poster.:) <33333333

  3. U sledecem broju zeljela bih da vidim postere od: Logana Hendersona,James Maslow,Carlos Pena,Kendall Schmidt(pojedinacno) molim vas <333 I usput kad ce sledeci broj? <3 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.