Start Stars Hot News! BRAVO ekskluzivno saznaje: Pregovara se o gostovanju One Directiona u srpskom X...

BRAVO ekskluzivno saznaje: Pregovara se o gostovanju One Directiona u srpskom X Factoru!!!

SHARE

One Direction in US charts

Kao što znamo, jedan od najpopularnijih talent šoua na planeti, X Factor, od jeseni prikazivaće se na televiziji Pink, a kako BRAVO saznaje iz izvor bliskih MBK produkciji, postoji realna mogućnost da u njemu gostuju One Direction!

X Factor u srpskoj verziji biće emitovan od jeseni na televiziji Pink a biće sniman u ogromnom studiju u Šimanovcima, koji je pogodan i za nastupe najvećih svetskih zvezda. Vlasnik šoua, Simon Cowell već je najavio mogućnost gostovanja u finalnoj emisiji prve sezone, a kako smo danas saznali iz izvora bliskih produkciji šoua, pregovori o nastupu One Directiona su u toku!

001-_620x0

Poseta One Directiona deluje nam prilično izvesno – momci svakako rade za izdavačku kuću Simona Cowella i već su gostovali u finalima drugih regionalnih X factora – Directioneri se sigurno sećaju da su oni ne tako davno nastupali u italijanskom X Factoru! Gostovanje One Directiona bilo bi sjajno za sve – i za domaći X Factor koji bi tako sigurno dobio ogromnu pažnju ali i za bend koji bi konačno imao priliku da se predstavi desetinama hiljada fanova koje ima u našem regionu!

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR