Start Stars Hot News! Brat Kate Middleton umešan u skandal, venčanje sa princom Williamom pod znakom...

Brat Kate Middleton umešan u skandal, venčanje sa princom Williamom pod znakom pitanja

SHARE

Kate Middleton mogla bi imati problema s udajom za britanskog princa, zbog skandala u svojoj porodici. Njen brat, James Middleton umešan je u sramotnu finansijsku aferu na koju kraljevska porodica verovatno neće gledati preterano blagonaklono.

James radi za investicijsku kompaniju koja je trenutno pod istragom zbog ilegalnih poslova, a ceo proces mogao bi se završiti tek za dve godine. Kraljevska je porodica premestila dan venčanja Kate i princa Williama na jun 2012. godine kako bi bili sigurni da investicijski skandal neće uticati na medijsko praćenje kraljevske svadbe. “Poslednja stvar koju kraljevska porodica želi je da Williamov budući šurak bude uhapšen tokom priprema za venčanje. Do 2012. godine, istraga bi se trebala završiti i James Middleton bi trebao biti oslobođen krivice, ili proglašen krivim”, rekao je izvor blizak britanskoj kraljevskoj porodici.

“Kate je vrlo uznemirena zbog odgode i oseća se sve gore. Čekala je sedam godina da se uda za Williama, a sada misli da njegovi traže izgovor da je sklone”, tvrdi izvor i dodaje da su Windsori vrlo zabrinuti da će im Kate pokvariti imidž ionako nagrižen skandalima. Poslednji u nizu, bio je vezan uz vojvotkinju od Yorka, Sarah Ferguson koja je primila 40.000 dolara mita od biznismena koji je hteo poslovati s njenim bivšim suprugom, princom Andrewom.

OSTAVI KOMENTAR