Start Stars Hot News! Brat i otac glumice iz Harry Pottera pušteni na slobodu, iako su...

Brat i otac glumice iz Harry Pottera pušteni na slobodu, iako su joj pretili smrću

SHARE

Afshan Azad glumila je vešticu Padmu Patil koja ide u razred s Harryjem Potterom kojeg je oživeo Daniel Radcliffe. Mlada 22-godišnja glumica pre nekoliko dana našla se u vrlo opasnoj situaciji.

Tokom noći njen brat je uleteo u kuću derući se na oca da se probudi i da “Ubije svoju kćer jer je ona kurva”. Naime, Afshan je bila u vezi s mladićem koji je hinduist, a ne musliman što se njenom bratu, ali ni ocu nije svidelo. Osim pretnji smrću, vređanjem da je, kako su je nazivali “kurva” i “drolja”, fizički su je napali.

Devojka se od fizičke kazne spasila skočivši kroz prozor, a protiv oca i brata podignute su  prijave zbog čega su završili na sudu. Ipak, uprkos svim naporima advokata i raznih ženskih udruženja, Afshan je prisilno dovedena na sud kako bi svedočila. Čak je i, iz straha, odbila da da iskaz i tražila je da se parnica prekine jer ih ne želi teretiti ni za šta. Uprkos tome, brat joj se ne sme približavati, a otac je pušten na uslovnu slobodu od 12 meseci i morao je platiti i manju novčanu kaznu. Sudija je upozorio oca i brata zbog nasilja u porodice ali nije mogao da ih kazni strožije.

OSTAVI KOMENTAR